Cégjog

Társasági szakjogászként a hatályos Polgári Törvénykönyv, Cégtörvény és egyéb jogszabályok alapján elkészíti a társasági okiratokat, átfogó tanácsadás keretében segít kiválasztani a megfelelő társasági formák közül az Önöknek legmegfelelőbb cégformát, eljár a társasági okiratok módosításában, elektronikus cégeljárásban, valamint a cégek törvényes működése érdekében elkészíti a szabályzatokat és a működésükhöz eseti vagy állandó megbízás alapján jogi tanácsot nyújt.

A dinamikusan változó gazdasági környezet és jogszabályok változásának követelménye valamennyi gazdálkodó szervezetet kihívás elé állít. A törvényes működés betartásával elkerülhető a jelentős bírság kiszabása a vállalkozásra.

A megbízókkal együttműködve, az Önök igényének megfelelő társasági szabályok alkalmazásával, a többi taggal, részvényessel közösen meg tudjuk valósítani a gazdasági célkitűzéseiket.

Nem elegendő a céget „megalapítani” azt működtetni is megfelelően kell. A kötelező szabályzatok elkészítéséhez egyéni ügyvédként is segítséget nyújt. Fontos, hogy az üzleti partnerek megbízhatóságáról napi információval rendelkezzenek, melyek az alábbi honlapok alatt érhetők el:

 http://e-beszamolo.im.gov.hu/oldal/beszamolo_kereses

 www.e-cegjegyzek.hu

 www.cegkozlony.hu